☀️ KESÄINFOA ☀️

Kuten varmasti moni teistä jo tietääkin, on kesän aikana toimintaani tulossa superkivoja ja odotettuja muutoksia. Toimintani Liike- ja yrityskeskus Korin tiloissa tulee päätökseen heinäkuun lopulla ja elokuun alussa toiminta jatkuu osalle teistä jo tutussa osoitteessa kauneushoitola Beauty 564 viihtyisissä tiloissa.


Beauty 564 sijaitsee Korilta katsottuna tien toisella puolella, Villähteentie 564 joten muuttomatka ei ole pitkä. 😉


Muuta muutosta omaan yritystoimintaani ei siis ole tulossa kuin toimitilan vaihto, eli myös jatkossa teen pääsääntöisesti kynsiä ja ripsiä, ja keskimäärin yhden päivän viikossa kosmetologihoitoja 💅


🚚📦 Pidän pienen siirtymä-/muuttovapaan 27.7- 31.7 ja elokuun eka viikko päästään aloittamaan uusissa tiloissa ❤️ Kesäloman pidän elokuun toisella viikolla 8.8-14.8. Tuttuun tapaan kannattaa olla ajoissa ajanvarausten kanssa.


💻 Nettiajanvaraus muuttaa myös nyt kokonaan Timmaan, jolloin kosmetologipalveluihin ja ripsi- ja kynsipalveluihin on helppo varata aikaa samasta paikasta. Booksalonin kautta varaukset Korin toimipisteeseen voi tehdä normaalisti 26.7 asti. Ilmoitan vielä erikseen kun ajat ripsi- ja kynsipalveluihin on auki ja varattavissa Timmasta ❤️


❗Huomioithan, että ripsi- ja kynsipalveluihin en toistaiseksi pysty ottamaan uusia asiakkaita (poislukien kestotaivutukset ja kestovärit, jotka eivät vaadi säännöllistä huoltoväliä).


☎️ Puhelinnumero tulee myös muuttumaan. Nykyinen puhelinnumero 045 7831 6624 poistuu käytöstä heinäkuun lopulla ja otamme käyttöön yhteisen puhelimen sekä Beauty 564:n tutun numeron 040 7070 555. Puhelin tulee jatkossa olemaan vain hoitolassa, jolloin saamme rauhoitettua vapaa-aikamme. Puhelimeen ei edelleenkään vastata hoitojen aikana, vaan pyrimme vastaamaan soittoihin ja viesteihin hoitojen välillä, hoitolan aukioloaikojen puitteissa.


Toivottavaa olisi, että ajanvaraukset hoidetaan nettiajanvarauksen kautta tai paikan päällä oman hoidon jälkeen. Kaikki vapaat ajat ovat nettivarauksessa esillä, joten mikäli aikoja ei löydy, niin ajat ovat valitettavasti ehtineet jo täyttyä. Mahdolliset peruutusajat tulevat Timmaan näkyville reaaliajassa.


Aikojen peruutukset voi hoitaa Timmasta tulleen varausvahvistuksen kautta kun varattuun aikaan on vähintään 24 tuntia. Äkillisissä sairastapauksissa esim. viikonlopun aikana tai alle 24h ennen varattua aikaa aikojen peruutukset mieluiten sähköpostitse niin saamme tästä tiedon mahdollisimman pian.


✉️ Roosa: info@tmiroosapuumalainen.fi
✉️ Anne: anne_brinck@hotmail.com


Ihanaa alkanutta kesää!


Roosa